Personalisatie mogelijkheden

Borduring 

Bij borduren worden met naald en draad steken geplaatst op uw textiel.

Bij het aanleveren van u logo (Vectorbestand AI of EPS) dienen wij uw logo om te zetten naar een borduurkaart.

Deze kaart dient eenmalig aangemaakt te worden indien het ontwerp hetzelfde blijft betaalt u ook maar eenmalig kosten voor het aanmaken van een borduurkaart. Indien wij het ontwerp dienen aan te passen worden deze kosten opnieuw in rekening gebracht.

 

Deze borduurkaart is noodzakelijk zodat wij de aantal steken kunnen bepalen voor u ontwerp, alsook is deze borduurkaart nodig om uw ontwerp te borduren op het gekozen textiel, de prijs is afhankelijk van de aantal steken die geplaatst dienen te worden.

Hier is geen vaste prijslijst aan gebonden, u dient dus ten allen tijden een offerte aanvraag in te dienen. 

 

Had u graag een offerte ontvangen voor het borduren van textiel klik HIER

Bedrukking 

Bij bedrukking heb je meerdere mogelijkheden O.A. Zeefdruk en digitale transferdruk. 

 

Bij zeefdruk wordt de inkt door een zeef (Fijn gaas) gedrukt op je textiel. Omdat we werken met PMS-inkten, kunnen we maximaal vier kleuren op een ondergrond drukken. Voor elke PMS-kleur gebruiken we een apart zeefraam. Wel even rekening mee houden dus, wanneer je kiest voor zeefdruk. 

 

Bij transferdruk gaan we drukken op een indirecte manier, hier wordt eerst je ontwerp digitaal uitgeprint op een plakkende folie vervolgens te bedrukken materiaal plaatsen we daarna onder de pers waar de bedrukking onder druk en hoge temperatuur op de ondergrond gedrukt wordt. hierdoor zal jouw ontwerp zich hechten aan de ondergrond.

 

Had u graag een offerte ontvangen voor het bedrukken van textiel klik HIER!